>>  Site Map >>  Forums >>  ìçöå ëàï ìøùéîú ëúáåú äôìéìéí

Forum module - topics in forum:



ìçöå ëàï ìøùéîú ëúáåú äôìéìéí - ëì äôìéìéí,ëì äëúáåú,ëàï àöìðå áî÷åîåï.ðè



האירועים הפליליים מהימים האחרונים בראשון לציון


1.בעקבות תלונתה של תושבת ראשל"צ על כך שבערב חג השבועות נפרץ ביתה ונגנבה קופה ובה כ- 60 אלף ₪ פתחה משטרת ראשל"צ בחקירה, במהלכה הסתבר כי מצלמות האבטחה של לובי הבניין קלטו את החשודים, כשהם נכנסים לבניין בידיים ריקות ויוצאים כשבידיהם שתי שקיות.

השניים שעוררו את חשד החוקרים זוהו ע"י רכז המודיעין התחנתי והחלה פעילות עיקשת לאתרם. במקביל זומנה בעלת הדירה לזהות את השקיות והסתבר כי הן אכן נלקחו מדירתה .

השניים שאותרו לאחרונה הכחישו כל קשר לפריצה לדירה וטענו כי אינם יכולים להסביר את הופעתם בסרט. בתום חקירתם נכלאו השניים במעצר שפלה.




2.תלמיד פנימייה מאזור השפלה נעצר ביום רביעי האחרון בחשד שפרץ בסוף חודש מאי לרכב וגנב מתוכו סכום של 22,000 ₪ במזומן 1,500 ו- 300 יורו במזומן. הקטין נעצר בעקבות חקירה שהתנהלה במשטרת ראשל"צ.

בחקירה עולה כי הקטין פרץ לרכב וגנב את הכסף ומשהגיע לפנימייה החביא אותו במקלט. בשלב מסויים רכש משחקי סוני פלייסטיישן בחלק מהכסף ומשחקי מחשב נוספים ואת יתרת הכסף הפקיד אצל אחד מאנשי הסגל. בחקירתו הודה בשתי התפרצויות נוספות ולדבריו גנב רק 13,350 ₪ בתום חקירתו נשלח למעצר בית.




3.צעירה (30) נעצרה ביום חמישי האחרון בעקבות תלונתו של תושב ראשל"צ, על כך שבעת שעבד בגינה בחצר ביתו נכנסה ככל הנראה החשודה לביתו. משמצא אותה בביתו טענה כי היא מתרימה כספים ומשלא נענתה, כי אף אחד לא פתח את הדלת, החליטה להיכנס פנימה.

החשודה טענה בחקירה כי הייתה בחצר ולא בתוך הבית. למחרת חקירתה הובאה לבימ"ש שם שוחררה בערבות עצמית של 500 ₪.



4.ביום שישי נעצר חשוד בתקיפת בת זוגתו ואיים על חייה . מבירור הסתבר כי החשוד שוחרר לפני 4 חודשים מהכלא ומאז לא חדל מלתקוף אותה, בחקירתו הכחיש את המיוחס לו. בתום חקירה החשוד הובא להארכת מעצר.





שימו לב:הנכם צופים בעמוד המיועד למנועי חיפוש!
אנו ממליצים בחום לגשת לאתר עצמו, ולראות את המידע כפי שהוא צריך להיות

Search from web

Valid HTML 4.01 Valid CSS